Dezvoltarea abilităților esențiale în vânzări

Ne dorim ca  participații să înțeleagă aspectele de baza ale vânzării față – în – față și să reușească  să construiască relații de lungă durată cu clienții.

Acest program este recomandat atât celor care au relativ puțină experiență în domeniul vânzărilor, cât și celor care au experiență dar care vor să-și reîmprospăteze cunoștințele de bază. Cursul se adresează unui spectru larg de persoane fiind deopotrivă util şi managerilor aflaţi la orice nivel ierarhic, dar care nu au beneficiat până acum de o instruire formală în domeniu şi doresc să-şi formeze competenţe de vânzare, dar și celor care doresc să își înceapă o carieră în domeniul vânzări și doresc un punct de pornire.

Cursul include

  • Pregătirea și Planificarea vânzărilor
  • Abordarea
  • Procesul de vânzare
  • Aptitudini de comunicare
  • Ascultarea eficace
  • Stilurile comportamentale ale clienților
  • Cum prezentăm caracteristicile, avantajele și beneficiile
  • Rezolvarea obiecțiilor
  • Încheierea vânzării
  • Follow-up

Pe durata cursului participanții trec prin procesul de vânzare punându-și în practică aptitudinile la fiecare nivel pentru a-și dezvolta și consolida aptitudinile de vânzare. În acest context, vom folosi multe exerciții unde participanții vor vinde produse sau servicii făcând astfel cursul extrem de interactiv.

În cazul în care vom utiliza și material video, acesta poate fi folosit ca metodă de învățare astfel încât participanții să-și  poată autoevalua aptitudinile de vânzare.

Acest curs reprezintă etapa inițială a unui program mai amplu de formare în vânzări. Ne dorim ca următoarele module să fie continuate începând din toamnă. Așa cum am menționat anterior, cursul va fi unul interactiv și în consecință o grupă va fi formată din maxim 15 membri.

Este evident că procesul de vânzare s-a schimbat radical în ultimii ani și că simpla folosire a unor „tehnici” de vânzări nu mai este de ajuns. Ceea ce ne dorim să subliniem este faptul că doar pe baza unei relații autentice cu clientul se pot construi situații profitabile pe termen mediu și lung pentru ambele tabere.

Deoarece este  un curs oferit în sistem deschis nu se va putea intra în detalii specifice unui anume proces de vânzare, decât în limite absolut rezonabile.

Detalii organizatorice:

Primul modul va avea o durată de 8 ore.

Prețul acestui modul este de 200 lei.

Formular de înscriere

Înscrierea se poate face trimițând un e-mail la adresa: cluj@pic-oil.ro, iar un consultant vă va anunța ce documente mai sunt necesare pentru realizarea contractului.

F
Contact Us :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

?
In acest moment
nu avem posturi diponibile,
dar daca doriti ne puteti
trimite CV-ul pentru a
va contacta cand vom avea o
oportunitate potrivita pentru
dumneavoastra.