ICAR

Ne adresăm vouă,

 1. celor care sunteți deschiși spre noutate și neconvențional
 2. celor care vreți să vă dezvoltați expresivitatea limbajului nonverbal
 3. celor care vreți să deveniți mai convingători în exprimarea ideilor
 4. celor care vreți să vă detașați de activitatea zilnică printr-o activitate ludică, beneficii care vă vor ajuta să vă cunoașteți mai bine
 5. companiilor care doriți să vă susțineți angajații în dezvoltarea lor personală, conștiente fiind de beneficiile acesteia asupra performanței la locul de muncă
 6. companiilor care căutați întotdeauna metode inedite de recompensare a angajaților
 7. companiilor care vă prețuiți talentele din organizație și vă implicați în dezvoltarea lor

De ce ați face un astfel de curs?

Pentru că:

 1. Veți învăța să vă dezvoltați expresivitatea și ținuta corporală
 2. Vă veți dezvolta inteligența emoțională și creativitatea
 3. Veți învăța să deveniți mai spontani
 4. Veți învăța tehnici de control al emoțiilor și al gesturilor
 5. Veți învăța să vă depășiți timiditatea
 6. Veți învăța să fiți mai eficienți în relațiile cu ceilalți
 7. Veți învăța tehnici care vă vor ajuta să câștigați încrederea celorlalți
 8. Veți dobândi o lejeritate mai mare în exprimarea în public
 9. Veți învăța să construiți mai ușor pe ceea ce transmite interlocutorul

Cine este trainerul?

Trainerul acestui curs este Diana Bathory.

La vârsta de 22 de ani coordona 1000 de persoane în cadrul unui ONG. A fost agent de vânzări door to door, a lucrat la radio, iar în prezent este președinte în cadrul organizației Centrul pentru Identitate și Promovare Culturală (CIP).

Diana a fost implicată în activități din domenii foarte variate, fapt ce a ajutat-o să cunoască foarte mulți oameni de la care a avut de învățat.

Pe scurt, a învățat de la oameni și redă oamenilor ceea ce a învățat de la ei. În cadrul unui grup, trainerul va detecta și se va raporta diferit la problemele fiecărei persoane.

Mărturia Dianei

”Sunt absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune în cadrul UBB, secția Arta Actorului.

 Sunt trainer și am ținut workshop-uri de teatru încă din facultate. Susțin workshop-uri de teatru și dezvoltare personală prin teatru. Folosesc exerciții și ”jocuri” învățate de la profesorii mei, din alte workshop-uri și din studii personale. Astfel, am reușit să creez și exerciții noi pe baza experiențelor de lucru pe care le-am avut. Am înțeles încă din facultate că teatrul te ajută săți explorezi sinele, să te cunoști mai bine, să ai un anumit control și autocontrol în diverse situații din viață, fie că e vorba de viața privată sau de serviciu.”

Despre acest curs

Unei organizații inovative i se recomandă  să dispună de resurse umane cu abilități creative, persoane care să se poată detașa ușor de metehnele impuse de societate sau de cele mai multe ori autoimpuse  și să se adapteze la noile provocări.

În ultima perioadă, comunicarea a devenit ceva banal și din păcate, din ce în ce mai puține persoane îi acordă importanța cuvenită. Tot ceea ce înseamnă inovație, noutate, are la bază o comunicare eficientă. Componenta paraverbală și cea  nonverbală au o pondere de 93% din mesajul recepționat (Albert Mehrabian, psiholog UCLA), componenta nonverbală reprezintă 55%, cea paraverbală reprezintă 38%, în timp ce comunicarea formată din cuvinte doar 7%. Această  regulă nu trebuie înțeleasă gresit , în sensul că ceea ce spunem contează mai puțin. Regula insistă pe faptul că, pentru a fi corect înțeles, sentimentele, atitudinea, tonul vocii și limbajul corpului trebuie să fie în perfectă concordanță cu  mesajul verbal.

Cunoscând acestea și mizând pe faptul că și organizația noastră încurajează procesele inovative și creative, am creat un curs care vine în întâmpinarea acestora.  A fost gândit în așa fel încât, prin joc și prin anumite tehnici specifice artei actorului, participanții își vor îmbunătăți capacitatea de a comunica mai eficient, mai expresiv și mai coerent în diverse situații.

Arta actorului nu te învață cum să reacționezi la anumite situații, ci din contră, îți arată cum să fii autentic, empatic și expresiv. Te învață cum să înțelegi cu adevărat contextul în care se află cineva, reușind astfel să îți exprimi propriile convingeri în mod autentic.

În plus, exercițiile sunt gândite în așa fel încât să stimuleze spontaneitatea și creativitatea, tot ceea ce va fi învățat putând fi  pus în practică. Majoritatea oamenilor au o parte creativă. Problema nu este lipsa creativității, ci anumite lacune în exprimarea acestor idei într-un mod convingător pentru ceilalți.

Datorită faptului că modalitățile de dezvoltare a acestor abilități au la bază atât activități ludice cât și momente de relaxare caracteristice acestui nou concept creat, cursul poate fi perceput ca o metodă eficientă și inedită de recompensare.

În plus,

 • Veți redescoperi bucuria jocului
 • Vă veți relaxa și veți ieși din rutina zilnică
 • Veți învăța să vă transformați punctele slabe în puncte forte
 • Veți afla câteva dintre secretele artei actorului
 • Veți învăța toate acestea direct de la o actriță cu experiență

Primii înscriși vor beneficia de reduceri semnificative!

Formular de înscriere

Echipa PicOil Info Consult

E-mail: cluj@pic-oil.ro

Tel: 0264-414 981

F
Contact Us :

Name:

Email:

Verification Image

Enter number from above:

?
In acest moment
nu avem posturi diponibile,
dar daca doriti ne puteti
trimite CV-ul pentru a
va contacta cand vom avea o
oportunitate potrivita pentru
dumneavoastra.